AFYONKARAHİSAR / İHSANİYE - Beyköy İlkokulu

Beyköy İlkokulu

Adres
BEYKÖY KÖYÜ BEYKÖY KÜME EVLERİ İ.Ö.O. BLOK NO 334 İÇ KAPI NO 1 İHSANİYE / AFYONKARAHİSAR
Vizyon
Her öğrencinin iyi bir üst eğitim kurumuna yerleşmesini ve sosyal becerilerini geliştirmesini, toplumsal ve milli değerleri yaşamasını sağlamak, çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteği ve yeteneğini kazandırmaktır.
Misyon
Büyük düşünebilen ve bunu hayata geçirme çabasında olan, insanların mutluluğunu hedeflemiş, milli ve manevi kültürünü evrensel değerler içinde koruyup geliştiren, bilgiyi etkili ve verimli kullanabilecek, dünya çapında bireyler yetiştiren bir eğitim kurumu olmaktır.
Başarılar
Ufka Yolculuk ilkokul branşından ilçe 6. sı okulumuz öğrencisi olmuştur. 24 Kasım Öğretmenler Günü Resim Yarışması´nda Özge DEVRİM isimli öğrencimiz ilçe 3.sü olmuştur.
Öğretim Şekli :Normal Eğitim yapılmaktadır.
Ders saatleri : 09:00 - 14:30 arasında Eğitim-Öğretim yapılmaktadır.
Okulumuz merkezi sistem kömür kaloriferi ile ısıtılmaktadır.
Okulumuzun ulaşım imkanı özel araçlar ile sağlanmaktadır.
Demirli Köyünden öğrenciler taşımalı eğitim kapsamında taşınmaktadır.
Yerleşim Yeri
Okul binamız Beyköy Ortaokulu ile aynı bahçede yer almakta olup, yaklaşık 5800 m2 alana sahiptir.
Okulumuz İhsaniye ilçe merkezine 4 km, il merkezine ise 35 km´dir.
Sportif Etkinlikler
Ders Dışı Egzersiz olarak İYEP kursu eğitimi verilmektedir. 2018 Yılında Geleneksel Çocuk Oyunları projesi kapsamında Afyon Kocatepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesi işbirliği ile öğrencilerimiz sportif faaliyetlere katılmıştır.
Proje Çalışmaları
Eğitimde Kalitenin Artırılması (EKAP) Projesi yürütülmektedir. Değerler Eğitimi Çalışmaları Yapılmaktadır. Eğitimde 3 Adım Projesi uygulanmaktadır. Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında "15 Temmuz Zaka Oyunları turnuvası" projesi yürütülmektedir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
Erasmus+ KA101 Projesi Kapsamında İhsaniye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Çocuklar için Felsefe Eğitimi isimli projesinde ortak olarak faaliyetlere katılım yapılacaktır.
Diğer Hususlar
2018 Yılı itibariyle okulumuz yıkılarak yeni okul inşaatı çalışmaları başlamıştır. 2019 yılında 8 derslikli yeni binaya geçilmiş olup aktif bir kullanılmaktadır.